Aktiviteteter høsten 2018

Kalenderen er oppdatert.

Rock'n Roll 21\8-2018

Video ligger ute på FB-gruppa, resultater på hjemmesiden under Resultater-> interne stevner.

Vaktliste for høsten 2018 er oppdatert.

Ligger under menyvalget "Om TOP" på hjemmesiden.

Vedlegg til våpensøknad

Vedlegget ligger på websiden. Det er ønskelig at så mye som mulig fylles ut elektronisk FØR du printer det ut og tar det med i hula for signering.

Oppdals NM Felt 2018

I forbindelse med NM 2018 i spesialfelt og feltpistol på Oppdal, reiste 5 skyttere fra Tønsberg og Omegn Pistolklubb til Trøndelag. Her møtte vi konkurrenter fra andre vestfoldklubber og resten av landet.

Rock'n Roll 7. Juni 2018

Resultater ligger ute på FB-gruppa og under Resultater-> interne stevner på websiden.

Elektronisk medlemskort for TOP

Start med å laste ned appen "Spoortz" fra App Store/Google Play. Etter at den er installert på telefonen din, sjekk mailen din. Du skal ha mottatt en epost med emne: Påloggingsbruker. I den vil du finne ditt brukernavn og passord. Du kan benytte din epostadresse istedenfor brukernavn i appen. Se bort fra resten av teksten i mailen, jeg får ikke redigert den. Du skal IKKE logge på denne websiden, tonsbergpk.net. Du vil kunne se nyheter fra websiden, på Profil kan du legge inn ett bilde av ditt vakre åsyn da det vil bli lettere å godkjenne medlemskapet:) Man kan se eventuelle utsendte fakturaer i appen. Vi i styret håper det blir enda lettere for for medlemmene å følge med på aktiviteter i hula fremover.

Støtte til NM i Oppdal

TOP støtter alle med inntil 3 starter. Skyttere melder seg på i «Min Idrett» legger ut beløpet selv og sender kvittering til finans@top.vf.no I tillegg er det fint om du sender oss en infomail på styret@top.vf.no om at du har meldt deg på:-)

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift