Støtte til NM i Oppdal

TOP støtter alle med inntil 3 starter. Skyttere melder seg på i «Min Idrett» legger ut beløpet selv og sender kvittering til finans@top.vf.no I tillegg er det fint om du sender oss en infomail på styret@top.vf.no om at du har meldt deg på:-)

IPSC Godkjenningsmatch i Hula 13\5-18

En L2 match hvor hovedhensikten er å godkjenne nye skyttere, samtidig får andre dynamisk-skyttere mulighet til å utfolde seg litt.

Noen bilder fra KM Standard 15. April i Haugar-anlegget

Dette var en helmatch fin, og vi hadde relativt godt oppmøte. HoPK Junior var også tilstede. Resultater kommer her på siden også.

Aprilsnarren 2018 ble avholdt i hula søndag 8. April

Aprilsnarren skytes med 45. ACP. Morro med 1911-pistoler og mye bra skyting! .....

Stevner og deltagelse

Resultater fra Rock'n Roll stevne 20/2-18 er lagt ut under "Resultater" i toppmenyen. Hvis dere vil ha resultater for approberte stevner publisert, send dem til meg på (top(at)gkc.no) med navn på stevne og dato.

Agenda for årsmøte 21\2-18

Dokumenter ligger på høyre side. Du trenger en PDF-leser for å åpne dem.

Aktiviteter våren 2018

Kalenderen er oppdatert med lokale aktiviteter. For å se approberte stevner, klikk på "Terminliste pistol Norge" lenger opp på siden. og finn aktuelle stevner i nærområdet og landet for øvrig. Styret foreslår at hvis det er flere som er interessert i stevner, slå dere sammen og reis i fellesskap. Hvis det er stevner langt unna kan det gis støtte til reise.

Viktig Melding

Hei alle sammen. Vi har fått ett nytt system for å administrere medlemmer.

Velkommen til Tønsberg og Omegn Pistolklubb

Det er åpent for medlemmer og interesserte , tirsdager og torsdager fra kl. 1800 til 2200. Inngang ved siden av gitterporten som fører inn til Televerkets fjellanlegg i Stoltenberggate 3. Ved siden av ståldøren er det et callinganlegg, trykk på knappen merket TOP i ca 2 sekunder, så låser vi opp den elektriske låsen fra innsiden. Deretter er det bare å følge korridoren innover på høyre side, så vil du finne oss.

Våre nye hjemmesider

Vi har valgt www.Spoortz.no som vårt nye verktøy for effektiv klubbdrift

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift