NM Bane 2018 er inkludert i NM- Veka

Det betyr at utvalgte finaler fra mesterskapet vil bli vist direkte på NRK.

Vedlegg til våpensøknad

Vedlegget ligger på websiden. Det er ønskelig at så mye som mulig fylles ut elektronisk FØR du printer det ut og tar det med i hula for signering.

Oppdals NM Felt 2018

I forbindelse med NM 2018 i spesialfelt og feltpistol på Oppdal, reiste 5 skyttere fra Tønsberg og Omegn Pistolklubb til Trøndelag. Her møtte vi konkurrenter fra andre vestfoldklubber og resten av landet.

Rock'n Roll 7. Juni 2018

Resultater ligger ute på FB-gruppa og under Resultater-> interne stevner på websiden.

Elektronisk medlemskort for TOP

Start med å laste ned appen "Spoortz" fra App Store/Google Play. Etter at den er installert på telefonen din, sjekk mailen din. Du skal ha mottatt en epost med emne: Påloggingsbruker. I den vil du finne ditt brukernavn og passord. Du kan benytte din epostadresse istedenfor brukernavn i appen. Se bort fra resten av teksten i mailen, jeg får ikke redigert den. Du skal IKKE logge på denne websiden, tonsbergpk.net. Du vil kunne se nyheter fra websiden, på Profil kan du legge inn ett bilde av ditt vakre åsyn da det vil bli lettere å godkjenne medlemskapet:) Man kan se eventuelle utsendte fakturaer i appen. Vi i styret håper det blir enda lettere for for medlemmene å følge med på aktiviteter i hula fremover.

Støtte til NM i Oppdal

TOP støtter alle med inntil 3 starter. Skyttere melder seg på i «Min Idrett» legger ut beløpet selv og sender kvittering til finans@top.vf.no I tillegg er det fint om du sender oss en infomail på styret@top.vf.no om at du har meldt deg på:-)

IPSC Godkjenningsmatch i Hula 13\5-18

En L2 match hvor hovedhensikten er å godkjenne nye skyttere, samtidig får andre dynamisk-skyttere mulighet til å utfolde seg litt.

Noen bilder fra KM Standard 15. April i Haugar-anlegget

Dette var en helmatch fin, og vi hadde relativt godt oppmøte. HoPK Junior var også tilstede. Resultater kommer her på siden også.

Aprilsnarren 2018 ble avholdt i hula søndag 8. April

Aprilsnarren skytes med 45. ACP. Morro med 1911-pistoler og mye bra skyting! .....

Stevner og deltagelse

Resultater fra Rock'n Roll stevne 20/2-18 er lagt ut under "Resultater" i toppmenyen. Hvis dere vil ha resultater for approberte stevner publisert, send dem til meg på (top(at)gkc.no) med navn på stevne og dato.

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift